Понад 1300 людей здали кров у 2023 році на корпоративних днях донора з ДонорUA

06 Січня 2024, 11:24
Понад 1300 людей здали кров у 2023 році на корпоративних днях донора з ДонорUA 3950
Понад 1300 людей здали кров у 2023 році на корпоративних днях донора з ДонорUA

У 2023 році ДонорUA організували 37 корпоративних днів донора, на яких кров здали більше 1345 працівників бізнесу та державних установ. 

Про це пише ДонорUA.

У донорському русі взяли участь Американська торговельна палата, НКРЕКП, ПрАТ «МХП», MacPaw, Ciklum, SQUAD, ZoolaTech, SKELAR, Smart Solution, Kadium Development, Razom Group, L'Oréal, Mirum clinic і Клініка Святого Миколая, LIGA ZAKON, «Фармак», Укрексімбанк, Ocean Plaza, Carlsberg, «Філіп Морріс Україна», БФ «Сміливі відновлювати» та інші.

«Розвиток культури донорства був надзвичайно важливим і до повномасштабного вторгнення, сьогодні ж ця тема ще гостріша. А будь-яка культура — це завжди про спільноту, об’єднану метою та цінностями. Корпоративний день донора — це коли ви з колегами разом проживаєте глибокий емоційний досвід і робите добру справу. Дякуємо всім, хто долучається!», — коментує Ірина Славінська, співзасновниця ДонорUA та Президентка ГО «Всеукраїнська асоціація донорів України».

Корпоративні дні донора — можливість для бізнесу та державних установ організовано долучитися до донорського руху. Такі заходи розвивають корпоративну соціальну відповідальність компаній та культуру донорства в суспільстві. Отримані кошти дозволяють ДонорUA організовувати інші тематичні події для залучення донорів, вести просвітницьку діяльність і транспортувати донорську кров до прифронтових регіонів.

«У червні та жовтні цього року, спільно з ДонорUA та Київським обласним центром крові, ми успішно провели два корпоративних дні донора в стінах головного Банку. Разом ексімівці здали понад 30 літрів крові! Це потенційно більш ніж 200 врятованих життів.  Популяризація та підтримка донорського руху під час війни набуває особливого значення, адже щодня наша кров може знадобитися пораненим воїнам, тим, хто ризикує своїм життям заради нас. Подібні заходи — ще одна можливість подякувати нашим захисникам!», — розповідає Альона Онищенко, керівниця програм з диджитал маркетингу та комунікацій Укрексімбанку.

Одна донація крові може врятувати до трьох людських життів, і це означає, що завдяки лише корпоративним дням донора до чотирьох тисяч пацієнтів, у тому числі військових, вчасно отримали необхідну допомогу у 2023 році. І для донорів не знадобилося значних зусиль — такі заходи завжди проходять легко й навіть весело.

«Дякую ДонорUA за реалізацію ідеї. Ми мали інструкцію до реєстрації та бронювання часу, кожен міг самостійно обрати зручний час. Мали попередній дзвінок з підготовки, де люди могли поставити всі свої запитання щодо того, чи є в них протипокази. Бригада була вчасно та провела все на найвищому рівні, а після здачі, через деякий час, всі отримали свої аналізи крові. Дякуємо за допомогу!», — діляться фахівці ZoolaTech.

Ви можете замовити корпоративний день донора для своєї компанії, зареєструватися на ДонорUA і стати донором самостійно, створити на сайті власну команду донорів, а також підтримати діяльність ДонорUA фінансово. 

Читайте також: Кров – це життя наших бійців, або Як працює відділення трансфузійної допомоги у Володимирі

Коментар
28/04/2024 Неділя
28.04.2024
27.04.2024
26.04.2024