Лікарі Ковельського МТМО здобували досвід у сфері реабілітаційної медицини в умовах війни

15 Грудня 2023, 13:40
Ковельські медики взяли участь у заході міжнародного значення 489
Ковельські медики взяли участь у заході міжнародного значення

Медики Ковельського МТМО стали учасниками III Національного конгресу «Фізична та реабілітаційна медицини в умовах війни».

Про це інформує Ковельське МТМО у фейсбуці

 Участь у заході міжнародного значення разом із представниками медичної спільноти України взяли завідувачка реабілітаційного відділення Лариса Куролес, психологиня Ольга Півень та фізична терапевтка Людмила Грибінчик.

Враховуючи потреби часу, Ковельське МТМО активно долучається до процесу створення нових потужностей реабілітації поранених та постраждалих через війну. З початком повномасштабного вторгнення на базі медичного об’єднання проліковано понад пів тисячі військових з різних куточків країни.
 
Над зміцненням їхнього фізичного та психоемоційного здоров’я працює майже пів сотні кваліфікованого медичного персоналу. Це – лікарі з фізичної та реабілітаційної медицини, фізичні терапевти, ерготерапевти, ортопеди-травматологи, логопеди, невропатологи, фахівці з лікувальної фізкультури та масажу, психотерапевти та психологи.

«Ми прагнемо, щоб пацієнти могли відновлюватися у комфортних умовах під наглядом професіоналів Ми вдосконалюємо матеріально-технічну базу та впроваджуємо нові комплексні послуги реабілітаційної допомоги заради здоров’я наших захисників» – йдеться у дописі.

Коментар
28/04/2024 Субота
27.04.2024
26.04.2024