На Волині шість закладів освіти пішли на дистанційне навчання через захворюваність на грип та ГРВІ

12 Грудня 2023, 10:13
На Волині шість закладів освіти пішли на дистанційне навчання через захворюваність на грип та ГРВІ 1693
На Волині шість закладів освіти пішли на дистанційне навчання через захворюваність на грип та ГРВІ

У навчальних закладах Волинської області почали впроваджувати запобіжні заходи для зменшення поширення захворюваності серед школярів.

Такі заходи впроваджують через збільшення частки захворілих на грип та ГРВІ становлять діти до 17 років, повідомляють у Волинському обласному центрі контролю та профілактики хвороб. 

Протягом тижня на дистанційне навчання перевели шість закладів освіти у Володимирському, Луцькому та Ковельському районах.

Всього з початку епідсезону на Волині вакцинували близько двох тисяч людей, із них 60% — із групи ризику (персонал медичних закладів, діти віком від шести місяців  до п'яти років, люди з хронічними захворюваннями, віком понад 65 років).

За результатами епіднагляду в Україні виявили циркуляцію вірусів грипу типу A і В у зразках матеріалів від пацієнтів із підозрою на грип. Також, крім грипу та коронавірусної інфекції, циркулюють віруси парагрипу, аденовіруси, RS -віруси, риновіруси, бокавіруси, метапневмовіруси.

В області, крім коронавірусної інфекції, циркулює вірус грипу А та  віруси парагрипу, аденовіруси, риновіруси,  RS-вірус.

Читайте також: Україна наближається до піку захворюваності на грип та ГРВІ

Коментар
28/04/2024 Субота
27.04.2024
26.04.2024