Мешканців села на Гощанщині та працівників «Рівнеобленерго» вакцинували від інфекційних хвороб. ФОТО

25 Листопада 2023, 10:15
Мешканців села на Гощанщині та працівників «Рівнеобленерго» вакцинували від інфекційних хвороб 340
Мешканців села на Гощанщині та працівників «Рівнеобленерго» вакцинували від інфекційних хвороб

Фахівці Рівненського облцентру контролю та профілактики хвороб спільно з мобільними бригадами Гощанського центру первинної медико-санітарної допомоги та Центру ПМСД «Медичний простір» у Рівному продовжують заходи з вакцинації населення  області.

Цього тижня, 20 та 24 листопада, фахівці працювали в селі Симонів Гощанської ОТГ та ПрАТ «Рівнеобленерго», повідомляють у Рівненському обласному центрі контрою та профілактики хвороб.

Метою ініціативи є проведення рутинної імунізації, перевірка здоров’я та забезпечення зручності та доступності медичних послуг для населення Рівненщини.

Під час заходів вакцинували понад 80 осіб дорослого та дитячого населення села Симонів, а також 30 працівників ПрАТ Рівнеобленерго. Вакцинували від дифтерії та правця, кору, паротиту, краснухи, поліомієліту та від COVID-19.

Під час вакцинальних заходів усі охочі змогли отримати медичні консультації:

  •  виміряти рівень артеріального тиску;

  •  протестуватись на COVID-19;

  •  дізнатись свій рівень цукру в крові.

Підвищення рівня вакцинації та загального здоров'я громад Рівненської області здійснюється за допомогою World Health Organization Ukraine, Департаменту цивільного захисту та охорони здоров'я населення РОДА.

Усі охочі записатися на вакцинацію до мобільної бригади або запросити її до громади чи організованого колективу Рівненської області можуть телефонувати за номером 067-548-16-20.

Коментар
27/04/2024 Субота
27.04.2024
26.04.2024