Фельдшера з Сарн відзначили «Знаком пошани» Міністра оборони України

14 Листопада 2023, 09:57
Фельдшера з Сарн відзначили «Знаком пошани» Міністра оборони України 589
Фельдшера з Сарн відзначили «Знаком пошани» Міністра оборони України

Анатолій Кінчур, який працює фельдшером у Рівненському обласному центрі екстреної медичної допомоги та медицини катастроф понад 18 років, отримав нагрудний знак Міністра оборони України.

Про це повідомляють у Рівненському обласному центрі екстреної меддопомоги.

На другий день повномасштабного вторгнення росії в Україну Анатолій пішов боронити нашу державу. До вересня 2023 року він був штаб-сержантом та старшим бойовим медиком стрілецької роти 60-го батальйону «Поліські вовки». Нині повернувся до роботи фельдшером Сарненської станції ШМД.

«Мені приємно отримати таку відзнаку. Однак, певний, що кожен побратим, і інші хлопці які в ЗСУ, заслуговують на таку відзнаку», – каже Анатолій Кінчур.

Анатолій Кінчур рятував життя наших бійців на одному з найскладніших напрямків фронту – Бахмутському, і продовжує зараз це робити, але вже у складі Сарненської бригади «екстренки».

«Вдячний кожному фельдшеру, лікарю, водію нашого центру, які проявили мужність, силу і патріотизм та пішли захищали нашу державу. Віримо в нашу перемогу!», – додав директор Рівненського обласного центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф Андрій Бортнік.

 

 

Коментар
28/04/2024 Субота
27.04.2024
26.04.2024