Нестача медичних кадрів та забезпечення: чого бракує медзакладам Камінь-Каширського району

27 Жовтня 2023, 12:58
Нестача медичних кадрів та забезпечення: чого бракує медзакладам Камінь-Каширського району 899
Нестача медичних кадрів та забезпечення: чого бракує медзакладам Камінь-Каширського району

Під час засідання колегії управління охорони здоров'я Волинської ОВА засідання оцінили стан надання медичної допомоги населенню Камінь-Каширського району.

Як відзначив начальник управління охорони здоров'я Юрій Легкодух, попередньо робоча група їздила та знайомились із їх роботою, були досить жваві дискусії стосовно поточного стану справ та оптимізації їх роботи.

«Ця колегія є однією із особливих і напевно найважчих, адже на порядку денному є питання функціонування семи закладів охорони здоров'я Камінь-Каширського району, які надають первинну та спеціалізовану медичну допомогу», – повідомив начальник управління охорони здоров’я ОВА Юрій Легкодух.

Керівники медичних закладів Камінь-Каширського району у своїх доповідях проаналізували основні проблемні питання та озвучили найбільш нагальні на сьогодні потреби. 

Так, йшлося про брак медичних кадрів, недостатність фінансового та матеріально-технічного забезпечення, потребу дооснащення медзакладів сучасним обладнанням, спецтранспортом, а також забезпечення лікарськими засобами. 

Медичні менеджери також акцентували увагу на необхідності удосконалення роботи з вакцинації (особливо сільського населення), особливостях функціонування закладів в умовах воєнного стану, впровадженні енергозберігаючих заходів та підготовці до опалювального сезону.

Читайте також: У Ковельському МТМО відкрилось нове стаціонарне відділення паліативної допомоги

У Волинській обласній лікарні роблять майже 180 видів аналізів: що варто знати пацієнтам

 

Коментар
28/04/2024 Неділя
28.04.2024
27.04.2024
26.04.2024