Місяць турботи про серце: відбулися заходи в Горохові та Локачах

06 Жовтня 2023, 11:17
Місяць турботи про серце: відбулися заходи в Горохові та Локачах 537
Місяць турботи про серце: відбулися заходи в Горохові та Локачах

Фахівці центру і його структурних підрозділів продовжують допомагати волинянам дбати про своє здоров’я, зокрема, запобігати серцево-судинним захворюванням.

Основна мета цих заходів – звернути увагу людей, що спосіб життя впливає на стан серцево-судинної системи, повідомляють у Волинському обласному центрі контролю та профілактики хвороб. 

Тому, наголошують фахівці, важливо дотримуватися простих правил, щоб зберегти серце здоровим, зокрема, контролювати артеріальний тиск, вагу, рівень цукру і холестерину в крові, бути фізично активними.

У Горохові фахівці спільно з працівниками центру первинної медичної допомоги провели захід «Здорове серце». До нього залучили працівників міської ради, а також усіх охочих на території парку в центрі Горохова. Людям вимірювали артеріальний тиск, рівень глюкози та холестерину в крові, визначали індекс маси тіла. Вони отримали консультації фахівців – як запобігти серцево-судинним хворобам, а також інформаційні матеріали та дитячі розмальовки. За два дні заходи відвідали 87 людей.

У Локачах разом із медиками місцевого центру первинної медично-санітарної допомоги безоплатні послуги надали 43 людям. З нагоди місяця турботи про серце там консультували мешканців селища та вимірювали їм артеріальний тиск.

Коментар
27/04/2024 Субота
27.04.2024
26.04.2024