У Володимирському ТМО пацієнтам повертають зір за 15 хвилин. ФОТО

25 Липня 2023, 15:47
У Володимирському ТМО пацієнтам повертають зір за 15 хвилин 349
У Володимирському ТМО пацієнтам повертають зір за 15 хвилин

У Володимирському територіальному медоб'єднанні прооперували ще 20 пацієнтів із катарактою.

Люди відчувають результат вже після завершення втручання, що триває близько 15 хвилин, йдеться на сторінці медзакладу у фейсбуці

Катаракта – це захворювання очей, при якому на кришталику з'являються каламутні плями. Через помутніння кришталика люди з цим захворюванням бачать предмети ніби через запотіле скло.

Як зазначають у медзакладі, єдиний сучасний та ефективний метод лікування катаракти – хірургічне видалення хворого кришталика із заміною його на штучним – м’якою лінзою з прозорого полімеру.

Офтальмологи Володимирського ТМО рекомендують не відкладати лікування катаракти на довгий термін. Чим більше часу проходить від дня постановки діагнозу, тим більшим є ризик погіршення результату операції. Також важливими є профілактичні огляди у спеціаліста, що дозволяють виявити проблеми з зором на ранніх стадіях.

Втручання у Володимирському ТМО проводиться під місцевим знеболенням спеціальними очними краплями, що дозволяють проводити операцію у людей різного віку без навантаження на серце і судини, та з максимально оперативним післяопераційним відновленням для комфорту пацієнтів.

 

Коментар
27/04/2024 Субота
27.04.2024
26.04.2024