Лікарні Волині перевіряли на доступність медичних послуг

06 Липня 2023, 14:39
Лікарні Волині перевіряли на доступність медичних послуг 1078
Лікарні Волині перевіряли на доступність медичних послуг

На Волині комісія перевіряла доступність медичних послуг для пацієнта.

Про це йшлося під час зустрічі заступниці голови Волинської ОДА Мирослави Якимчук з директоркою Західного міжрегіонального департаменту Національної служби здоров’я України Тетяною Кудик, повідомляє Волинська ОВА.

Зокрема, представники відомства впродовж двох днів здійснювали моніторинговий візит до вторинних закладів охорони здоров’я Волині. Вони перевіряли пакети послуг, які уклав медзаклад з НСЗУ: чи справді надають такі послуги, чи є достатньо для цього необхідного обладнання тощо. Слід зазначити, що інспектуючи медичні установи, комісія безпосередньо спілкувалися з пацієнтами та лікарями.

Також представники Західного міжрегіонального департаменту НСЗУ таким чином реагували на дзвінки, які надходили на гарячі лінії Міністерства охорони здоров’я України, Національної служби здоров’я України від громадян. Тобто перевіряли чи виправили у лікарнях вказані недоліки. Загалом комісія об’їздила майже всі «вторинки» області.

За підсумками наради присутні домовилися, що крім інспекцій, представники відомства будуть зустрічатися з обласним управління охорони здоров’я для подальших консультацій та постійного моніторингу ситуації з дотриманням вимог пакетів з НСЗУ.

Коментар
28/04/2024 Субота
27.04.2024
26.04.2024