До Володимирського ТМО завітав лікар зі США. ФОТО

15 Червня 2023, 12:07
До Володимирського ТМО завітав лікар зі США 479
До Володимирського ТМО завітав лікар зі США

У Володимирське територіальне медичне об'єднання завітав із ознайомчим візитом лікар зі Сполучених Штатів Америки Kеннет Вілкінс. 

Він приїхав в Україну на запрошення генеральної директорки Володимирського ТМО Тетяни Ващук, яка нещодавно з групою українських медиків відвідала Сполучені Штати для обміну досвідом та налагодження співпраці. Приїхав лікар із штату Північна Кароліна, міста Нью-Берн, йдеться на сторінці Володимирського ТМО у фейсбуці

Генеральна директорка Володимирського ТМО провела екскурсію американському гостю. Він оглянув різні відділення та сучасні операційні медоб'єднання, а також поспілкувався з пацієнтами і лікарями закладу.

«Обмін досвідом з міжнародними фахівцями – це прекрасна можливість черпати нову інформацію і постійно розвиватися. Медицина – це сфера, що постійно змінюється, впроваджуються новітні технології лікування пацієнтів. Ми зацікавлені у покращенні якості надання послуг пацієнтам Володимирського ТМО, саме тому такі зустрічі з іноземними спеціалістами є особливо цінними для нас. Працюємо, оновлюємо та переймаємо досвід у найкращих!», підкреслює генеральна директорка Володимирського ТМО Тетяна Ващук.

Коментар
28/04/2024 Субота
27.04.2024
26.04.2024