Волинським фахівцям та групам швидкого реагування нагадали, як реагувати на хімічні, радіологічні та біологічні ризики

14 Червня 2023, 12:00
Волинським фахівцям та групм швидкого реагування нагадали, як реагувати на хімічні, радіологічні та біологічні ризики 591
Волинським фахівцям та групм швидкого реагування нагадали, як реагувати на хімічні, радіологічні та біологічні ризики

На Волині з керівниками структурних підрозділів, завідувачами лабораторних підрозділів та групами швидкого реагування відбулася ZOOM-нарада, де обговорили реагування на хімічні, радіологічні та біологічні ризики.

Як повідомляють у Волинському обласному центрі контролю та профілактики хвороб, учасники ZOOM-наради обговорили питання щодо наявного запасу реактивів, реагентів, поживних середовищ, деззасобів, ЗІЗ, ін.розхідних матеріалів, готовність груп швидкого реагування на надзвичайні ситуації, пов’язані з біологічними, хімічними та ядерними ризиками.

Фахівці зазначають, що вже другий рік країна-терорист знищує українські міста – агресор зробив ставку на терор, масовані ракетні удари, незліченну кількість авіабомб, а нещодавно навіть вдався до екоциду — підірвав греблі Каховської ГЕС. 

Тому проводити тренінги, наради, постійно покращувати свій професійний рівень, аби вчасно відреагувати в разі виникнення надзвичайної ситуації – це вкрай важливо для забезпечення громадського здоров’я.

Коментар
28/04/2024 Субота
27.04.2024
26.04.2024