За 450 мілілітрів донорської крові – 10 Гігабайт: ДонорUA спільно з lifecell запускають акцію «Гігапоміч»

13 Червня 2023, 14:46
ДонорUA спільно з lifecell запускають акцію «Гігапоміч» 759
ДонорUA спільно з lifecell запускають акцію «Гігапоміч»

Платформа рекрутингу та координації донорів крові ДонорUA спільно з мобільшим оператором lifecell запускають акцію «Гігапоміч».

У межах акції донори, які здають кров у період з 12 червня до 31 грудня поточного року, отримують 10 ГБ мобільного інтернету за 0,01 грн, повідомляють Район.Медицина в організації «ДонорUA».

«Дефіцит донорської крові в Україні існував завжди, однак після повномасштабного вторгнення загострився. Тим ціннішими стають партнерства, завдяки яким ми можемо залучати більше донорів та дякувати їм не лише словами, а і різноманітними бонусами», — коментує засновниця ДонорUA та Президентка ГО «Всеукраїнська асоціація донорів України» Ірина Славінська.

Щоб узяти участь в акції, донору слід здати кров та отримати відповідну довідку. Зареєструвавшись або авторизувавшись на сайті ДонорUA, потрібно зафіксувати свою донацію в особистому кабінеті та завантажити фото або скан-копію довідки. Після підтвердження донації, яке відбувається у межах п'яти робочих днів, у розділі «Бонус від lifecell» в особистому кабінеті з’явиться кнопка «Отримати 10 ГБ».

Детальна інструкція — у кабінеті донора на сайті.

Акція «Гігапоміч» діятиме з 12 червня до 31 грудня 2023 року по всій території України, окрім тимчасово окупованих та непідконтрольних територій. Взяти участь у ній можуть абоненти lifecell, які обслуговуються на індивідуальних та корпоративних тарифних планах. Абоненти, які перенесли свій номер до lifecell від інших операторів, також можуть брати участь в акції.

Довідково:

lifecell — український телекомунікаційний оператор, що надає послуги мобільного зв’язку та передачі даних на базі швидкісного інтернету. Компанія розвиває інноваційну екосистему телекомунікаційної галузі, реалізовуючи проєкти, спрямовані на розвиток «розумного міста», «розумного регіону», покращення безпеки громадян і розгортання мережі IoT (інтернету речей).

Диджитал-оператор lifecell пропонує зручні та вигідні тарифи і послуги для користувачів розумних пристроїв. До цифрового портфоліо компанії входять: багатофункціональний месенджер BiP, захищене хмарне сховище lifebox, мобільний платіжний сервіс, застосунки TV+, lifecell music тощо.

Станом на кінець першого кварталу 2023 року активна 3-місячна абонентська база lifecell становила 8,6 млн користувачів.

lifecell належить Turkcell — найбільшому турецькому постачальнику конвергентних телекомунікаційних і технологічних послуг. Акції Turkcell котируються на Нью-йоркській фондовій біржі (NYSE) та турецькій фондовій біржі Borsa Istanbul (BIST).

ДонорUA — єдина професійна система рекрутингу та навігації донорів крові. Підтримує роботу 22 центрів крові, співпрацює з МОЗ, УЦТК, ВООЗ, Міжнародним комітетом Червоного Хреста та Global Blood Fund.

На сьогодні база ДонорUA налічує понад 120 000 донорів. Більше 7000 пацієнтів адресно отримали допомогу завдяки платформі, а на пошук донора для конкретного пацієнта витрачається не більше 20 хвилин.

Коментар
28/04/2024 Субота
27.04.2024
26.04.2024