Добровольці Першого медичного шпиталю доправили до Херсона ліки та гуманітарний вантаж

13 Червня 2023, 09:46
Добровольці Першого медичного шпиталю доправили до Херсона ліки та гуманітарний вантаж 406
Добровольці Першого медичного шпиталю доправили до Херсона ліки та гуманітарний вантаж

Вдруге добровольці Першого медичного шпиталю імені Пирогова відвезли до Херсона, який потерпає від підтоплення, гуманітарний вантаж та ліки.

Про це йдеться на сторінці шпиталю у фейсбуці

«Ми кинули клич по волонтерах у Житомирі і зібрали першу нашу вантажівку потрібних речей для станції екстреної допомоги у Херсоні, – каже доброволець ПДМШ з позивним «Демид», – доки не в ротації, не на фронті, то є час і змога допомогти колегам-медикам. Другий гуманітарний вантаж наші волонтери зібрали вже за час нашої поїздки на південь».

Продукти харчування, всілякі медичні розхідники, ліки, перев'язувальні матеріали та інше добровольці привезли до затопленого Херсону, де екологічна та людська катастрофа продовжує множити жахливі наслідки воєнного злочину.

Не лише інфекційні хвороби, а й постійні обстріли загрожують як цивільному населенню багатостраждального Херсону, так і медикам екстреної допомоги, які одні з перших прибувають у всі небезпечні місця прильотів.

Добровольці Першого добровольчого медичного шпиталю продовжують збирати для медиків Херсону гуманітарну, медичну допомогу за потребами та планують підтримувати колег цих затоплених територій надалі.

Коментар
28/04/2024 Субота
27.04.2024
26.04.2024