Студенти-фармацевти Рівненської медакадемії вчилися у фахівців Держлікслужби

21 Квітня 2023, 11:53
Студенти-фармацевти Рівненської медакадемії вчилися у фахівців Держлікслужби 477
Студенти-фармацевти Рівненської медакадемії вчилися у фахівців Держлікслужби

На базі лабораторії з контролю якості лікарських засобів та медичної продукції Державної служби з лікарських засобів та контролю за наркотиками у Рівненській області відбулася зустріч зі студентами-фармацевтами Рівненської медичної академії.

Відбулася зустріч 20 квітня в рамках Меморандуму про співробітництво та партнерство, йдеться на сторінці Держлікслужби в Рівненській області у фейсбуці

Важливим для студентів стало ознайомлення з вимогами щодо проведення лабораторних досліджень, з особливостями роботи в лабораторних умовах, з методами контролю та приладами, які при цьому застосовуються та дають змогу належним чином контролювати якість лікарських засобів на високому рівні.

В.о. завідувачки лабораторії Ковальчук Т.В. продемонструвала роботу сучасного лабораторного обладнання, студенти побачили в дії рефрактометр, прилад для розпаду таблеток, ваги лабораторні, аналізатор рідини кондуктометричний та інше устаткування.

Зі слів студентів, екскурсія була для них цікавою та пізнавальною щодо рівня організації державного контролю якості лікарських засобів на території Рівненської області.

Читайте також: У Рівненському військовому госпіталі побував командувач Об’єднаних Сил ЗСУ Сергій Наєв

Коментар
28/04/2024 Субота
27.04.2024
26.04.2024