У Луцьку голова облради та депутати бігали на благодійному марафоні на підтримку ЗСУ. ФОТО

07 Квітня 2023, 17:54
У Луцьку голова облради та депутати бігали на благодійному марафоні на підтримку ЗСУ 1283
У Луцьку голова облради та депутати бігали на благодійному марафоні на підтримку ЗСУ

У Луцьку з нагоди Міжнародного дня спорту та Всесвітнього дня здоров’я відбувся благодійний легкоатлетичний забіг «Рух заради здоров’я».

До марафонців доєдналися голова обласної ради, очільник волинського осередку НОК України Григорій Недопад, заступник начальника ОВА Юрій Гупало, депутат облради, керівник профільної депутатської комісії Віктор Галан-Влащук, депутатка облради, ректорка Академії рекреаційних технологій і права Людмила Стасюк, спортивна спільнота області, а також студентство. Загалом, дійство зібрало майже дві сотні учасників, пише Волинська обласна рада.

Фізкультурно-оздоровчий захід присвятили українським воїнам, які сьогодні боронять свободу і незалежність. Обласним молодіжним центром оголошено збір коштів для потреб ЗСУ. Мета – 100 тисяч гривень на турнікети для бійців 14 ОМБр, які зараз на передовій.

«Завдячуючи нашим мужнім воїнам, ми можемо відзначити нинішній Всесвітній день здоров'я та Міжнародний день спорту на благо миру та розвитку. Це саме те, що зараз дуже потрібне Україні. Сьогодні, у свято Благовіщення, усі ми по особливому чекаємо на благу звістку про українську перемогу над агресором, і віримо, що невдовзі виборемо її», – звернувся до присутніх Григорій Недопад.

 

 
Перед початком забігу руханку для учасників марафону провели титуловані волинські легкоатлети: учасник двох олімпійських ігор, переможець кубка Європи зі спортивної ходьби Іван Банзерук, чемпіонка та призерка чемпіонатів України зі спортивної ходьби, призерка командних чемпіонатів Європи та світу Олена Собчук, та чемпіон України зі спортивної ходьби, учасник командних чемпіонатів Європи та світу Дмитро Собчук.

Участь у забігу взяли студенти ВНУ ім. Лесі Українки, ЛНТУ, АРТіП, Луцького педколеджу, Луцького фахового коледжу рекреаційних технологій і права, а також представники громадської організації «Центр освіти» Університет третього віку».

Коментар
28/04/2024 Субота
27.04.2024
26.04.2024