У Ковельському медоб'єднанні працює новий судинний хірург

09 Вересня 2022, 16:30
Владислав Смоляр 1911
Владислав Смоляр
Владислав Валерійович Смоляр, судинний лікар-хірург, який виконує ендоваскулярні та відкриті операції пацієнтам із захворюваннями судин. 
 
Закінчив Харківський національний медичний університет, а згодом продовжив навчання у Харківській медичній академії післядипломної освіти. За п’ять років лікарського стажу він врятував життя та повернув здоров’я сотням пацієнтів, повідомляють на сторінці Ковельського МТМО у фейсбуці.
 
Нині Владислав Валерійович – у команді професіоналів Ковельського МТМО. Спеціалізується на діагностиці та проведенні малоінвазивних ендоваскулярних, відкритих та гібридних втручань при гострих та хронічних захворюваннях периферичних артерій, сучасних методах лікування варикозної хвороби. Неодноразово у складі хірургічних бригад брав участь у відкритому та ендоваскулярному протезуванні черевного відділу аорти (EVAR), операціях на сонних артеріях.
 
До судинного хірурга варто звернутися у таких випадках:
  • атеросклеротичні ураження магістральних судин кінцівок, основними проявами яких є похолодання кінцівок, біль при ходьбі, трофічні зміни шкіри та поява виразок;
  • аневризми аорти та периферичних артерій;
  • стенооклюзуючі ураження сонних артерій, артерій внутрішніх органів;
  • варикозне розширення вен нижніх кінцівок.
Пацієнтам нагадують: щоб вчасно діагностувати захворювання судин, потрібно уважно стежити за своїм самопочуттям та звертатися за медичною допомогою при перших ознаках порушень.
Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024
25.04.2024