Працівники рівненської екстренки переймають міжнародний досвід надання допомоги травмованим

07 Вересня 2022, 13:17
Працівники рівненської екстренки переймають міжнародний досвід надання допомоги травмованим 490
Працівники рівненської екстренки переймають міжнародний досвід надання допомоги травмованим
Впродовж вересня інструктори навчально-тренувального відділу та працівники виїзних бригад Центру ЕМД Рівненської області беруть участь в навчаннях від International Medical Corps Trauma Care Training Courses.
 
Ці тренінги організували Міжнародний корпус спільно з Гарвардською гуманітарною ініціативою під координацією Американської колегії хірургів, Національної асоціації екстрених медичних техніків та Всесвітньої організації охорони здоров'я, повідомляють на сторінці медустанови у фейсбук.
Курси, які проходять наші працівники Центру ЕМД та МК, а також інструктори навчально-тренувального відділу, дають знання та практичні навички, які необхідні для надання допомоги постраждалим внаслідок хімічних, радіаційних, ядерних, біологічних і вибухових речовин. Зокрема, навчання засобів зі знезараження, застосування засобів індивідуального захисту та антидотів, а також безпеки медичних працівників.
 
Завдяки навчанню від International Medical Corps Trauma Care Training Courses, наші працівники навчаться новим методикам дій під час подібних інцидентів із великою кількістю жертв.

Ми не стоїмо на місці, а постійно вдосконалюємося. Тож дякуємо організаторам за безцінні знання та корисний досвід!
Коментар
28/04/2024 Субота
27.04.2024
26.04.2024