У російських окупантів виникли значні проблеми з медичним забезпеченням підрозділів

24 Квітня 2022, 11:04
У російських окупантів виникли значні проблеми з медичним забезпеченням підрозділів 464
У російських окупантів виникли значні проблеми з медичним забезпеченням підрозділів

Через зростання числа поранених, у місті Балаклея ворог, одночасно з розгорнутим військовим шпиталем, використовує можливості міської поліклініки. Російські окупанти мають суттєві проблеми з медичним забезпеченням своїх підрозділів, у них існують труднощі з евакуацією поранених.

Про це йдеться у зведенні Генерального штабу Збройних сил України.

«За наявною інформацією, ворог має суттєві проблеми з медичним забезпеченням своїх підрозділів, існують труднощі з евакуацією поранених, не вистачає медикаментів. Через зростання числа поранених, у місті Балаклея ворог, одночасно з розгорнутим військовим шпиталем, використовує можливості міської поліклініки», - йдеться у повідомленні.

Також, як зазначається, у місті Вовчанськ, що є тимчасово зайнятим, молодший медичний персонал закладів охорони здоров’я примусово відправляється для надання першої медичної допомоги до підрозділів противника, що перебувають на лінії зіткнення з Силами оборони України.

Нагадаємо, російські окупанти намагаються наростити темпи проведення операції на сході України з метою оточення угруповання Об’єднаних сил, а також встановлення повного контролю над Донецькою та Луганською областями.

Коментар
28/04/2024 Субота
27.04.2024
26.04.2024