Сесія Рівненської облради: рішення про поновлення Шустика переголосували

12 Листопада 2021, 17:00
Сесія Рівненської облради: рішення про поновлення Шустика переголосували 812
Сесія Рівненської облради: рішення про поновлення Шустика переголосували

Перші два рішення, ухвалені під час пленарного засідання Рівненської облради 12 листопада, одне з яких про поновлення на посаді Романа Шустика, повернули для повторного голосування.

На початку розгляду третього питання Роман Стасюк заявив, що в залі відсутня депутатка Руслана Конощук, однак її голос урахований під час голосувань.

Завершивши розгляд поточного питання, Сергій Кондрачук підтвердив відсутність у залі депутатки й заявив, що не підпише рішень, ухвалених із порушенням. Після цього присутні в залі проголосували про повернення на розгляд питань, ухвалених раніше.

По перерві депутати знову проголосували за поновлення на посаді головного лікаря комунального підприємства «Рівненський обласний клінічний лікувально-діагностичний центр імені Віктора Поліщука» Романа Шустика.

У роботі сесії спершу рішенням головуючого Сергія Кондрачука, а згодом на прохання Василя Кльопа було оголошені дві перерви по 15 хвилин.

Після перерви до зали повернулося 49 депутатів.

Під час повторного голосування за поновлення на посаді Романа Шустика «за» проголосували 37 депутатів – рішення прийняте.

 

Коментар
27/04/2024 Субота
27.04.2024
26.04.2024