Депутати облради перейменували «Волинський обласний центр громадського здоров’я»

19 Серпня 2021, 14:16
Волинський обласний центр громадського здоров’я 1280
Волинський обласний центр громадського здоров’я

Комунальне підприємство «Волинський обласний центр громадського здоров’я» відтепер матиме іншу назву —  «Волинський обласний інформаційно-аналітичний центр медичної статистики» Волинської обласної ради.

За відповідне рішення депутати Волинської обласної ради проголосували під час сесії, яка відбулася у четвер, 19 серпня. Про це повідомила кореспондентка Район.Медицина.

Управлінню охорони здоров’я (Роман Рудоквас) доручили розробити та подати на затвердження голові обласної ради Статут комунального підприємства у новій редакції,  в установленому законом порядку, та забезпечити направлення відповідної інформації до Міністерства охорони здоров’я України для внесення змін до мережі закладів охорони здоров’я у Волинській області.

Комунальному підприємству «Волинський обласний центр громадського здоров’я» Волинської обласної ради (Сергій Левчук) подати державному реєстратору відповідні документи для внесення змін до відомостей про юридичну особу, реєстрації статуту юридичної особи в новій редакції згідно з вимогами чинного законодавства.

Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію обласної ради з питань соціального захисту населення, охорони здоров’я, материнства та дитинства.

Коментар
28/04/2024 Субота
27.04.2024
26.04.2024