Дубенщина: у закладах для людей похилого віку виявили порушення

27 Січня 2021, 13:45
541

На Дубенщині фахівці здійснюють обстеження закладів із цілодобовим утриманням людей похилого віку.

Такі комісії були створені на виконання доручення Прем’єр-міністра у зв’язку з трагедією, що сталася у Харкові в будинку, де перебували люди старшого віку. Про це повідомляють на сторінці Управління Держпраці у Рівненській області у фейсбуці.

До 1 лютого обстеження мають здійснити по всій області, зокрема у Рівному, де функціонують 14 таких закладів. Відповідні заходи проходять і в інших населених пунктах Рівненщини.

Так, фахівці Управління Держпраці у складі районної комісії побували у трьох закладах, що розташовані на території Дубенського району. Члени комісії за участі представників ГУ ДСНС у Рівненській області, Національної поліції, Дубенської РДА обстежили стан дотримання вимог безпеки.

Вони відвідали Комунальний заклад «Дубенський будинок-інтернат для громадян похилого віку та інвалідів», Мирогощанський психо-неврологічний інтернат, реабілітаційний центр «Мед і молоко».

Фахівці виявили низку порушень, що можуть призвести до нещасних випадків. Зокрема, у зазначених закладах можуть спричинити пожежу порушення, що стосуються електробезпеки, котлового господарства. Всі зауваження викладені у відповідних актах-рекомендаціях комісії для термінового реагування та усунення порушень.

Читайте також: В Острозькому психоневрологічному інтернаті перевірили стан протипожежної безпеки

Підписуйтеся на сторінку Район.Медицина у facebook та стежте за телеграм-каналом «Район здорової людини», де оперативно оновлюється інформація.

 

Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024
25.04.2024
24.04.2024