У Рівненському районі складають протоколи за порушення карантину перевізниками

26 Серпня 2020, 13:21
788

Через внесення Рівненського району до «червоної зони» карантину громадський транспорт знову довелось замінити на спецрейси. 

Перший заступник голови Рівненської ОДА Сергій Подолін під час брифінгу у вівторок, 25 серпня, зазначив, що багатьом медика доводиться доїжджати до обласного центру на роботу до обласної та міської лікарні. 

«Ми максимально розуміємо необхідність доїзду громадян до своїх місць роботи,  в першу чергу до лікувальних закладів. Відсьогодні у Рівненському районі діє 14 спецрейсів, можливо, комусь здається що це громадський транспорт. Контролю за дотримання карантину здійснює патрульна поліція. У районі склали вже три протоколи на порушення», – зазначив Сергій Подолін. 

Крім того, чиновник зазначив, що упродовж останнього тижня захворюваність на коронавірус у районі зменшилась. Каже, що вплинули на ситуації саме карантинні обмеження. Однак в районі зараз хворіє активно 152 людей. 

Читайте також: Епідемічна ситуація у Рівному – контрольована

Підписуйтеся на сторінку Район.Медицина у facebook та стежте за телеграм-каналом «Район здорової людини», де оперативно оновлюється інформація.

Коментар
27/04/2024 Субота
27.04.2024
26.04.2024