На гарячу лінію Рівненської ОДА з протидії коронавірусу надійшло більше 8 тисяч дзвінків

18 Серпня 2020, 12:21
577

Консультації, скарги, звернення, пропозиції та благодійність – на «гарячу лінію» Рівненської ОДА з протидії поширенню коронавірусу - 0 800 500 078 - надійшло вже 8086 дзвінків.

Про це повідомляють на сайті Рівненської ОДА.

Так, нині найбільше додзвонювачі цікавляться новим карантинним поділом усіх районів області. Уточнюють, чи працюватимуть заклади харчування в конкретному населеному пункті, графік роботи міського громадського транспорту та наявність засобів індивідуального захисту в аптеках.

Також люди, які повернулися з-за кордону, уточнюють, де можна зробити ПЛР чи ІФА тест, вартість оплати за дослідження, підготовку до тесту та спосіб отримання результату.

«Відсьогодні Рівненщина живе за новою карантинною картою, з різними зонами і правилами. Відтак, наразі жителі різних районів телефонують, аби дізнатися які обмеження існують у тому чи іншому населеному пункті. Наші спеціалісти оперативно роз’яснюють та надають усю необхідну консультацію. А важлива інформація, що потребує перевірки, передається на опрацювання відповідним службам», - розповідає директор обласного контактного центру Рівненської ОДА Василь Курилас.

Окрім запитань, до контактного центру можна звернутися також із пропозиціями щодо надання благодійності.

Отримати розширену інформацію про тестування на коронавірус можна за номером +380670775924. Таку гарячу лінію створено на базі Рівненського центру громадського здоров'я.

Читайте також: На Рівненщині зафіксували 43 нових випадки коронавірусу

Підписуйтеся на сторінку Район.Медицина у facebook та стежте за телеграм-каналом «Район здорової людини», де оперативно оновлюється інформація.

Коментар
27/04/2024 Субота
27.04.2024
26.04.2024