«Стопрак» передав медичне обладнання для Онкогематологічного центру дитячої обласної лікарні

07 Липня 2020, 17:11
Благодійний фонд передав медичне обладнання для Онкогематологічного центру дитячої обласної лікарні 1008
Благодійний фонд передав медичне обладнання для Онкогематологічного центру дитячої обласної лікарні

Благодійний фонд «СТОПРАК» придбали та передали інфузомат для маленьких пацієнтів Онкогематологічного центру дитячої обласної лікарні.

Ціна даного приладу складає 70 126 гривень. Також було придбано 50 систем для інфузомата, які вартують ще 6700 гривень. Про це благодійники повідомили на своїй сторінці у Фейсбуці.

Купити усе необхідне для відділення вдалося з допомогою великої кількості небайдужих. У грудні минулого року луцька волонтерка Юлія Панасюк організувала акцію «Різдвяний пряник», частину коштів вдалося зібрати завдяки цій ініціативі. Також значну частину коштів передала Олександра Забіяка. Благодійники вдячні абсолютно усім, хто долучився до збору коштів.

До речі, раніше вони вже передавали такий же інфузомат для Онкогематологічного центру. Придбала його відомий косметолог Оксана Коротка. Наразі центр потребує ще щонайменше три таких інфузомати.

Інфузомати – це спеціальне обладнання, яке забезпечує високоточне дозування ліків і їх рівномірне потрапляння в організм дитини протягом тривалого часу. Прилад дозволяє лікарю задавати програму і регулювати швидкість введення необхідної дози препарату завдяки спеціальній вбудованій електронній системі. Крім того, використання інфузоматів рятує від розвитку побічних реакцій і ускладнень, що є дуже важливим фактором у лікуванні онкологічних захворювань.



 

Коментар
28/04/2024 Субота
27.04.2024
26.04.2024