Під час обстрілу Києва російська ракета влучила в медзаклад, де проходять реабілітацію поранені бійці

02 Січня 2024, 20:12
Під час обстрілу Києва російська ракета влучила в медзаклад, де проходять реабілітацію поранені бійці 858
Під час обстрілу Києва російська ракета влучила в медзаклад, де проходять реабілітацію поранені бійці

Під час обстрілу Києва ворожа ракета влучила в один з лікувальних закладів міста, де проходять реабілітацію поранені та травмовані захисники України.

У терміновому порядку командувач Медичних сил України ЗСУ Анатолій Казмірчук разом з оперативною групою виїхав на місце події, повідомляють у Командуванні медсил. 

Як стало відомо, частина будівлі дістала пошкодження. Ворожа ракета, на щастя, не вибухнула. Втім, та частина застрягла в підлозі першого поверху, мала бойову частину.

На місці прийняли рішення про негайну евакуацію тяжкопоранених пацієнтів до іншого лікувального закладу. Решту пацієнтів перевели в безпечні місця на території лікувального закладу та забезпечили доглядом.

До роботи взялися сапери, які вилучили бойову частину ракети. Завдяки злагодженій роботі фахівців з території закладу були прибрані усі інші великі уламки ракети.

Оперативними зусиллями сил логістики дах будівлі, що був пошкоджений ракетою, наразі закрили спеціальним наметом.

Внаслідок обстрілу постраждалих не було. Особовий склад Медичних сил ЗС України діяв злагоджено на усіх етапах. У готовності допомогти колегам перебували інші військово-медичні заклади та установи.

Станом на вечір лікувальний заклад, що постраждав від ворожої ракети вже працює у штатному режимі.

Коментар
28/04/2024 Неділя
28.04.2024
27.04.2024
26.04.2024