Стало зле під час тренувань: у Костополі фельдшери вчилися розширених реанімаційних заходів

09 Грудня 2023, 16:33
Стало зле під час тренувань: у Костополі фельдшери вчилися розширених реанімаційних заходів 611
Стало зле під час тренувань: у Костополі фельдшери вчилися розширених реанімаційних заходів

Під час тренування з важкої атлетики чоловіку 50 років стало зле, він втратив свідомість і захропів. Знайомій викликав швидку. Під час розмови з диспетчером пацієнт перестав дихати.

Таке завдання отримала бригада «103» Костопільської підстанції Рівненського обласного центру екстреної медичної допомоги, повідомляє на фейсбук-сторінці лікар Рівенського обласного центру ЕМД Андрій Сахнюк. 

Під час проведення симуляції з розширених реанімаційних заходів у дорослого пацієнта проводилась фіксація роботи диспетчерської служби – «ведення» пацієнта по телефону, дій диспетчера напрямку, а також тактика бригади при наданні екстреної медичної допомоги критичному пацієнту.

Цей метод навчання один з дієвих для отримання досвіду та удосконалення навичок для співробітників при роботі в стресових ситуаціях. Після проходження симуляції бригада може самостійно оцінити свої дії, побачити, що зроблено правильно та що треба змінити, а після дебрифінгу з інструкторами – зауважити компоненти необхідні для успішного результату при роботі в реальних умовах. Навчальний Рівне Екстреної меддопомоги.

Коментар
28/04/2024 Неділя
28.04.2024
27.04.2024