На Рівненщині понад тридцять працівників підприємства «НОВА-ПАК» вакцинувались від трьох інфекцій

03 Грудня 2023, 15:41
На Рівненщині понад тридцять працівників підприємства «НОВА-ПАК» вакцинувались від трьох інфекцій 644
На Рівненщині понад тридцять працівників підприємства «НОВА-ПАК» вакцинувались від трьох інфекцій

Фахівці центру контролю та профілактики хвороб  та мобільна бригада Центру первинної медико-санітарної допомоги «Медичний простір» Городоцької селищної ради працювали на базі товариства «НОВА-ПАК» в селі Зоря Рівненського району.

Акція відбулася в межах загальнонаціональної інформаційної кампанії «Шануйся, піклуйся, вакцинуйся», повідомляють у Рівненському обласному ЦКПХ.

Рівненські фахівці з працівниками підприємства провели профілактичні бесіди щодо важливості вакцинації та здорового способу життя. Також працівники мали змогу виміряти артеріальний тиск, рівень цукру та холестерину в крові. 

Понад тридцять працівників ТОВ «НОВА-ПАК» отримали захист від інфекційних захворювань, а саме вакцинувалися проти COVID-19, дифтерії та правцю. Вакциновані отримали невеличкі подарунки у вигляді торбинок з логотипом «Вакцинуй важливого себе».

«Першочергова ціль таких заходів – достукатись до людей літнього віку, які живуть у сільській місцевості, а також до працівників великих організованих колективів, адже саме вони у групі ризику і при цьому часто відкладають піклування про себе і своє здоров'я», – зазначають у Рівненському центрі КПХ.
Також фахівці нагадують, що громади, організовані колективи, колективи інфраструктури можуть залучити мобільні бригади, які приїдуть до вас, зроблять первинний медичний огляд і провакцинують від COVID-19, правця, дифтерії та інших хвороб, що внесені до Національного календаря профілактичних щеплень.

Телефон для довідок: 067 548 16 20.

Коментар
28/04/2024 Неділя
28.04.2024
27.04.2024
26.04.2024