Медичні заклади Дубенщини отримали нове обладнання

23 Листопада 2023, 15:07
Медичні заклади Дубенщини отримали нове обладнання 501
Медичні заклади Дубенщини отримали нове обладнання

Дубенська міська лікарня отримала понад 30 сучасних медичних столиків, обладнаних кріпленням для монітора.

Отримали обладнання в межах нещодавно започаткованої співпраці міста Дубно з «Християнською медичною асоціацією України», пишуть «Рівненські новини». 

Отримане обладнання використовуватиметься для облаштування палат у різних відділеннях лікарні з метою кращої організації простору біля ліжка пацієнта.

Під час доставки гуманітарного вантажу з представниками Асоціації зустрівся міський голова Василь Антонюк. Очільник міста висловив вдячність благодійній організації за оперативне реагування на потреби лікувальних установ та надану допомогу для покращення медичного обслуговування місцевого населення. Також обговорили можливі напрямки подальшої співпраці, зокрема реалізації спільних проєктів з організації допомоги військовим та продовження підтримки медичних закладів міста.

Кількома днями раніше гуманітарну допомогу (засоби індивідуального захисту, дезінфікуючі та допоміжні засоби, засоби для пересування та інші речі медичного призначення) від цього благодійного фонду отримав «Центр первинної медико-санітарної допомоги» Дубенської міської ради

Коментар
28/04/2024 Неділя
28.04.2024
27.04.2024
26.04.2024