Медиків об’єднання материнства і дитинства Волині привітали з професійним святом. ФОТО

30 Липня 2023, 11:32
Медиків об’єднання материнства і дитинства Волині привітали з професійним святом 481
Медиків об’єднання материнства і дитинства Волині привітали з професійним святом

До Дня медичного працівника в актовій залі закладу Волинської обласної дитячої лікарні було людно.

Привітати працівників прибули гості: заступниця голови Волинської обласної державної адміністрації Мирослава Якимчук та начальник управління охорони здоров’я Волинської ОДА Юрій Легкодух, які подякували присутнім за щоденну, клопітку, невтомну і таку важливу боротьбу за здоров’я пацієнтів, йдеться на сторінці медзакладу у фейсбуці

Генеральна директорка Ірина Горавська, звернувшись до колег, зазначила, що Орден Святого Пантелеймона, в день якого 27 липня в Україні відтепер буде відзначатись професійне свято, Волинське обласне територіальне медичне об’єднання захисту материнства і дитинства отримало два роки тому в номінації «Найкращий заклад охорони здоров’я». 

«У закладі дійсно працюють люди з великої літери, справжні професіонали, якими ми пишаємося. Попри військовий стан ми робимо все, аби наші пацієнти отримували кваліфіковану допомогу, аби наші послуги були якісними і безпечними», – йдеться у дописі.

Присутнім в залі ветеранам-наставникам молодь вручила квіти. 

З нагоди свята музичні вітання медикам звучали від Сергія Скулинця, заслуженого артиста естрадного мистецтва України, директора Волинського академічного українського облмуздрамтеатру ім. Т.Г. Шевченка.

 

 

Коментар
28/04/2024 Неділя
28.04.2024
27.04.2024