Проінспектував ремонт та привіз вишиванки: що робив Сергій Подолін у Гощанській лікарні

01 Червня 2023, 16:13
Сергій Подолін у Гощанській лікарні 480
Сергій Подолін у Гощанській лікарні

Перший заступник голови Рівненської ОДА Сергій Подолін зустрівся із медиками та пацієнтами Гощанської багатопрофільної лікарні.

Про це йдеться на сторінці Рівненської ОВА у фейсбуці

«Медицина під час війни – це основна галузь, яка потребує ретельного підходу. Заклад продовжує співпрацю з Національною службою здоров’я України за десятьма пакетами. Лікарня нині ремонтує приміщення, у якому буде поліклінічне відділення», – зазначив Сергій Подолін.

Як розповіла директорка лікарні Галина Козяр-Грицак, торік у пологовому відділенні народилося понад 200 немовлят. Також провели 860 операційних втручань. Окремо медикиня звернула увагу на обслуговування переселенців та поранених. Так, вже цьогоріч було надано лікарську допомогу 70 переселенцям, серед них яких і діти.

У межах робочої поїздки куратор медицини Рівненщини разом із головою громади Миколою Панчуком привітали породілей і подарували малечі вишиванки.

«Дуже важливо, щоб у цей нелегкий час жінки відчували надійність та турботу. Продовження роду, української ідентичності – прекрасна подія, яка мотивує і надає сили», – підсумував Сергій Подолін.

 
Коментар
28/04/2024 Неділя
28.04.2024
27.04.2024
26.04.2024