Лучан та усіх охочих запрошують на здорову прогулянку

18 Квітня 2023, 14:34
Лучан та усіх охочих запрошують на здорову прогулянку 687
Лучан та усіх охочих запрошують на здорову прогулянку

У Луцьку запрошують на оздоровчий захід – «Здорову прогулянку».

Відбудеться захід у суботу 22 квітня, з 13:00 до 17:00, у парку ім. Лесі Українки (центральний вхід), під час якої мешканці та гості міста зможуть навчитися скандинавської ходьби разом з інструктором і зробити перевірку свого здоров’я. 

Вхід вільний.

На заході діятиме медична зона, де учасники зможуть виміряти артеріальний тиск, перевірити рівень цукру в крові, визначити індекс маси тіла, проконсультуватися із сімейним лікарем. Також буде можливість зробити тест на ВІЛ та гепатит C та вакцинуватися проти COVID-19.

Заняття зі скандинавської ходьби з інструктором будуть проходити кожні 30 хвилин з 13:00 до 17:00 за спеціальним маршрутом. Щоби потрапити в групу, можна зареєструватися за посиланням https://forms.gle/tuq1PHFR4ya3wVXY6 або зареєструватися на місці.

Захід реалізується за підтримки Департаменту охорони здоров’я Волинської ОДА та Волинського обласного центру контролю та профілактики хвороб МОЗ України у межах регіональної комунікаційної кампанії з підтримки вакцинації проти COVID-19, що ініціюється Міністерством охорони здоров’я та Центром громадського здоров‘я МОЗ України.

Зареєстровані учасники отримають спорядження для скандинавської ходьби та навушники, щоб протягом 20 хвилин слухати музику та цікаву інформацію про здоров’я, а також отримати подарунок по завершенню прогулянки. 

На сцені ведучий буде проводити розіграші на тему здоров’я, де за правильні відповіді можна отримати приємні подарунки. Така оздоровча подія – можливість потурбуватися про своє здоров’я та провести час з користю на свіжому повітрі з родиною і друзями.

Коментар
28/04/2024 Неділя
28.04.2024
27.04.2024
26.04.2024