У Ковельському МТМО виявляють хвороби зору за допомогою периметрії: як пройти

15 Грудня 2022, 12:29
У Ковельському МТМО виявляють хороби зору за допомогою периметрії: як пройти 1716
У Ковельському МТМО виявляють хороби зору за допомогою периметрії: як пройти

Наша зорова система потребує регулярних оглядів, оскільки зір є однією з головних здібностей людини сприймати інформацію навколишнього світу.

Одним з видів діагностики зорового апарату є комп’ютерна периметрія. Це найбільш достовірна, безболісна і швидка методика визначення патологій периферичного зору, йдеться на сторінці Ковельського МТМО у фейсбуці.

Дане діагностування допомагає виявити такі непрості захворювання як глаукома, центральні і периферичні дегенерації сітківки, а також патології зорового нерва.

Комп’ютерна периметрія особливо показана пацієнтам, у яких:
  •  в анамнезі глаукома;
  •  цукровий діабет 2-го типу;
  •  неврологічні захворювання;
  •  гіпертонія;
  •  патології сітківки і судинні захворювання очей.
Офтальмологічний лікувально-діагностичний центр з мікрохірургією ока Ковельського МТМО є місцем, де кожен пацієнт зможе гарантовано отримати якісне і професійне обстеження, зокрема й комп’ютерну периметрію.

Хід процедури

Це повністю безболісний і безпечний метод дослідження, який не вимагає спеціальної підготовки і триває не більше 20 хвилин. Єдине, що потрібно від пацієнта – посидючість.
Процедура проводитися сидячи, в руках пацієнта розташовується пульт, а погляд фокусується на одній світловий точці. Після чого навколо основної точки хаотично з’являються відблиски, які повинен побачити пацієнт і повідомити про це офтальмологу через пульт, натиснувши на кнопку. Така маніпуляція проводиться по черзі на кожному оці.

В офтальмологічному лікувально-діагностичному центрі з мікрохірургією ока Ковельського МТМО комп’ютерна периметрія проводиться за електронними направленнями від офтальмолога, невропатолога, сімейного лікаря.
Проконсультуватися з фахівцями можна за номерами телефонів: 095 461 02 86 або 066 508 40 97.
Коментар
28/04/2024 Неділя
28.04.2024
27.04.2024
26.04.2024