У росії намагаються випускати фейки про обстріл пологового будинку у Маріуполі

10 Березня 2022, 17:51
У росії намагаються випускати фейки про обстріл пологового будинку у Маріуполі 1165
У росії намагаються випускати фейки про обстріл пологового будинку у Маріуполі

Після жахливого бомбардування пологового будинку та дитячої лікарні у Маріуполі росія вже намагається запускати різноманітні фейки про їх обстріл.

Учорашній напад ворога на пологовий будинок та лікарню в Маріуполі не можна виправдати нічим. Це – нелюдський вчинок, за який окупантам обов’язково доведеться суворо відповідати: і перед нашими воїнами, і перед Гаазьким трибуналом, йдеться на фейсбук-сторінці управління УСБУ у Волинській області. 

Весь світ здригнувся від такого звірства! Тому сьогодні Росія вже намагається запускати різноманітні фейки про обстріл Маріуполя.
Мовляв, пологовий будинок давно не працював, там була база військових, а фото і відео руйнувань взагалі постановочні.
Вигадати таке може тільки збочена фантазія. Як і інші фейки про секретні тюрми в Україні, біологічну зброю, хімічні атаки та навіть бойових кажанів (мабуть, теж «бандерівців і нацистів»?), про яких офіційно говорить російське міноборони…
Держава-терорист продукує фейки, аби виправдати свої звірства і звинуватити в них Україну.
Наприклад, російські окупанти всерйоз розглядають можливість підірвати склади аміаку на Харківщині, аби звинуватити у цьому ЗСУ.
За даними СБУ, проробляються варіанти вчинення й інших провокацій.
«Але, нешановні окупанти, що б ви не вигадували, вам ніхто не повірить – ні українці, ні весь цивілізований світ, ні навіть свої ж співвітчизники. Ви по-справжньому хворі, якщо робите такі злочини. А отже – будемо лікувати. Наші військові це гарно роблять уже 15 днів. І будуть це продовжувати до Перемоги України!», – йдеться у дописі. 
Коментар
28/04/2024 Неділя
28.04.2024
27.04.2024
26.04.2024