Хто очолить Рівненське обласне бюро судмедекспертизи

23 Жовтня 2021, 11:43
Рівненське обласне бюро судмедекспертизи 742
Рівненське обласне бюро судмедекспертизи

Відбулося два засідання окремої конкурсної комісії для проведення конкурсу на зайняття посади начальника КЗ «Обласне бюро судово-медичної експертизи».

На першому члени комісії розглядали  документи тих, хто виявив бажання очолити цей заклад. Свої заяви на участь у конкурсі подало три претенденти: Олександр Возняк, Віктор Крамар та В'ячеслав Ніконов, який нині є виконувачем обов'язків керівника цього закладу, повідомляють на сайті Рівненської обласної ради. 

 Вивчивши документи, до участі у конкурсі було допущено лише двох кандидатів. Документи Віктора Крамара не відповідають встановленим постановою Кабінету Міністрів України №1094 вимогам для зайняття посади.

На наступному засіданні конкурсна комісія проводила співбесіду з кандидатами та заслуховувала їхній перспективний план розвитку закладу. 

Обрання переможця відбувалося за результатами рейтингового голосування. Найбільшу кількість голосів – 5 «за» набрав В'ячеслав Ніконов.

Тепер рішення конкурсної комісії буде винесено на розгляд чергового пленарного засідання, яке відбудеться 12 листопада. Після чого голова обласної ради має підписати з ним контракт.

 

 

Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024
25.04.2024
24.04.2024