На Локачинщині відкрили інклюзивно-ресурсну кімнату для дітей

31 Серпня 2021, 11:39
інклюзивно-ресурсна кімната для дітей ФОТО 2055
інклюзивно-ресурсна кімната для дітей

Ще у травні проєкт «Соціалізація та адаптація дітей з особливими освітніми потребами на базі закладу дошкільної освіти села Затурці» здобув перемогу у конкурсі грантів «Енергія Розвитку» від групи Нафтогаз, а вже 30 серпня відкрили нову, яскраву, доступну інклюзивно-ресурсну кімнату для дітей з ООП.

Про це повідомили у Затурцівській сільській територіальній громаді.

Упродовж п'яти місяців провели потужну роботу: оформлення документів, перегляд комерційних пропозицій, проведення тендерів, підвищення кваліфікації працівників ЗДО, ремонт кімнати, закупівля та встановлення меблів, облаштування кімнати технічним обладнанням, необхідними навчальними матеріалами та іграшками.

Завдяки гранту створили комфортний простір для організації освітнього процесу дітей з особливими освітніми потребами та забезпечили реалізацію прав маленьких громадян на здобуття якісної дошкільної освіти.

Вже першого вересня дітки прийдуть навчатись в оновлений інклюзивний простір, де зможуть покращувати свій когнітивний, моторний, мовний, соціальний та емоційний розвиток.

«Висловлюємо вдячність організаторам, менеджерам, координаторам та генеральній директорці АТ «Укргазвидобування» за таку можливість, адже завдяки Вам ми реалізували такий крутий, потужний, значущий і необхідний для громади проєкт, головною метою якого є розвиток позитивного ставлення до концепції інклюзії та дітей з особливими освітніми потребами», – пишуть на сторінці громади. 

Читайте також: У МОЗ дали рекомендації, як у школах провести святкові заходи 1 вересня 

Підписуйтеся на сторінку Район.Медицина у facebook та стежте за телеграм-каналом «Район здорової людини», де оперативно оновлюється інформація.

Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024
25.04.2024
24.04.2024