У Старовижівському районі шестеро людей підхопили коронавірус

07 Грудня 2020, 11:17
Коронавірус / Фото ілюстративне 922
Коронавірус / Фото ілюстративне

За минулу добу на Старовижівщині зареєстрували 6 нових випадків коронавірусної інфекції.

Хворобу діагностовано у жителів селища Стара Вижівка – 3 випадки, сіл Кримне – 2, Секунь – 1. 2 хворих одужали. Про це інформують у пресслужбі РДА.

Загалом за весь період спостереження COVID-19 виявили у 314 жителів району. Станом на 7 грудня, 286 старовижівчан подолали недугу, 14 хворих лікуються стаціонарно, 7 – перебувають на амбулаторному лікуванні під наглядом сімейних лікарів.

Сім випадків хвороби завершилися летально.

«Звертаємось до  жителів району! Сьогодні кожен з нас несе особисту відповідальність за розповсюдження коронавірусу. Не ставтеся до заходів карантину легковажно!  Пам’ятайте, щоб знизити  ризики інфікування, необхідно постійно дотримуватися основних правил: носити захисну маску у громадських місцях, дотримуватися соціальної дистанції, систематично мити та дезінфікувати руки,  уникати  скупчення людей,  дотримуватися карантинних правил в громадському транспорті та інших громадських місцях. При появі змін в стані здоров’я залишайтеся дома, звертайтеся  до свого сімейного лікаря та виконуйте всі його рекомендації. Бережіть своє  здоров’я та своїх рідних!», – йдеться у повідомленні РДА.

Читайте також: На Волині виявили 192 нових хворих на коронавірус, одна людина померла

Підписуйтеся на сторінку Район.Медицина у facebook та стежте за телеграм-каналом «Район здорової людини», де оперативно оновлюється інформація.

Коментар
28/04/2024 Неділя
28.04.2024
27.04.2024
26.04.2024