У двох закладах Дубна порушують карантин

24 Липня 2020, 11:17
2077

У Дубні продовжують перевіряти дотримання карантинних заходів у магазинах та кафе міста.

У рамках комплексної превенції у місті Дубно фахівці Управління держпраці у Рівненській області спільно з інспекторкою праці Дубенської міської ради Ларисою Лахманюк відвідали громадські заклади. Про це інформують у пресслужбі Дубенської міськради.

Роз’яснювально-інформаційна робота та моніторинг провели з суб’єктами господарювання у сферах торгівлі, послуг та громадського харчування. 

Читайте також: Чому в Україні не можуть функціонувати літні табори

Під час спілкування фахівці Управління держпраці та міськради роз’яснили роботодавцям та працівникам переваги офіційного працевлаштування, вимоги з безпеки та гігієни праці, важливість виконання протиепідемічних заходів. Водночас, інспектори здійснили моніторинг дотримання відповідних вимог.

У двох суб’єктів виявили порушення протиепідемічних вимог: відсутність у працівників масок під час перебування на робочих місцях. Фахівці наголосили роботодавцям і працівникам на обов’язковості дотримання вимог безпеки та протидії розповсюдженню COVID-19. 

Інформацію про порушення передадуть територіальному органу Держпродспоживслужби для подальшого реагування.

Керівників усіх закладів торгівлі та громадського харчування закликають взяти під особистий контроль дотримання протиепідемічних вимог на підпорядкованих об'єктах.

Підписуйтеся на сторінку Район.Медицина у facebook та стежте за телеграм-каналом «Район здорової людини», де оперативно оновлюється інформація.

Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024
25.04.2024
24.04.2024