В Україні просять заборонити 5G технологій через негативний вплив на здоров'я

10 Липня 2020, 12:17
Українці проти 5G технологій 1408
Українці проти 5G технологій

На сайті Президента України зареєстрували петицію з пропозицією заборонити впровадження 5G технологій в Україні.

Як повідомляє видання «Главком», зареєстрували її 7 квітня, наразі ініціатива вже набрала необхідні 25 000 голосів. Авторка звернення – Юліана Гордей, жінка вважає, що запровадження 5G вкрай негативно впливає на здоров'я людей.

Тепер петиція чекає на розгляд Президента. 

Ця петиція не єдина, у червні цього року була зареєстрована ще одна – проти «чипування людей» шляхом вживлення чіпа у тіло. Однак це звернення ще не зібрало необхідну кількість голосів.

Наразі у всьому світі набирає популярності теорія про те, що співзасновник Microsoft Білл Гейтс нібито через вакцини проти коронавірусу хоче вживити в організм людей мікрочипи, щоб контролювати їх за допомогою технологій 5G. Прихильники цієї теорії вважають, що вся пандемія Covid-19 — вигадка мільярдера. 

В Україні зокрема у цю теорію вірить намісник Почаївської лаври митрополит Володимир.

Сам Гейтс прокоментував це так.

«Я ніколи не займався речами на кшталт мікрочипів. Дуже складно заперечувати таке, бо це так нерозумно або дивно», — сказав він.

У розмові з BBC мільярдер наголосив, що подібні «плітки та антинаукові висловлення» призводять до ворожнечі між людьми. Він також зазначив, що після створення вакцини від коронавірусу її повинні отримати близько 80% населення, аби сформувався груповий імунітет.

«Але якщо вони думатимуть, що це афера, або що вакцини шкідливі, і люди не захочуть вакцинації, то хвороба продовжить вбивати людей. Тому мене трохи турбує існування всіх цих божевільних ідей», – зауважив Гейтс. 

Читайте також: Використовувати маску під час занять спортом не можна, – МОЗ

Підписуйтеся на сторінку Район.Медицина у facebook та стежте за телеграм-каналом «Район здорової людини», де оперативно оновлюється інформація.

Коментар
28/04/2024 Неділя
28.04.2024
27.04.2024
26.04.2024