Зеленський відвідав пацієнтів херсонської лікарні, які постраждали від підтоплення

08 Червня 2023, 16:02
Зеленський відвідав пацієнтів херсонської лікарні, які постраждали від підтоплення 508
Зеленський відвідав пацієнтів херсонської лікарні, які постраждали від підтоплення

У межах робочої поїздки до Херсонської області президент України Володимир Зеленський відвідав пункт евакуації жителів, які постраждали від затоплення, спричиненого підривом конструкцій Каховської ГЕС.

Пункт розгорнули на базі одного з медичних закладів Херсона. Тут люди можуть пройти обстеження й отримати відповідне лікування. Главі держави доповіли, що громадяни забезпечені харчуванням, йдеться на сайті глави держави. 

Президент поспілкувався з людьми та поцікавився станом їхнього здоров’я.

«Ви зараз проходите через це важке випробування. Ми допоможемо, і все, що треба відновити, відбудуємо. Дякую вам і бажаю здоров’я», – сказав глава держави.

Володимир Зеленський відзначив важливість розв’язання проблем, із якими стикається лікарня, і висловив подяку персоналу медзакладу.

«Хочу подякувати вам усім за важливу роботу, яку ви виконуєте навіть під обстрілами. Ви героїчні люди», – наголосив президент.

Глава держави у Херсоні також відвідав одну з точок евакуації населення з підтоплених територій. Президент оглянув техніку, яка використовується для евакуаційних заходів, і безпосередньо ознайомився з роботою рятувальників і волонтерів.

Коментар
16/04/2024 Вівторок
16.04.2024