У Володимирському ТМО жінкам розповіли про фізіологічні зміни організму під час вагітності

03 Червня 2023, 11:00
У Володимирському ТМО жінкам розповіли про фізіологічні зміни організму під час вагітності 426
У Володимирському ТМО жінкам розповіли про фізіологічні зміни організму під час вагітності

У Володимирському ТМО провели заняття для вагітних жінок у Школі відповідального батьківства.

Відбулося заняття у п'ятницю, 2 червня у Володимирському ТМО у межах Школи відповідального батьківства, йдеться на сторінці медзакладу у фейсбуці.  

Жінки мали прекрасну можливість розвіятися, прийти у приємне коло спілкування та зустрітися з іншими жінками, що теж носять під серцем маля, а також почути корисну інформацію від фахівців акушерства та гінекології.

Цього разу говорили про фізіологічні зміни, як відбуваються в організмі жінки під час вагітності, а також обговорювали питання грудного вигодовування.

На запитання вагітних відповідала завідувач акушерсько-гінекологічного відділення Ірина Ткачук спільно із колегою – лікаркою акушеркою-гінекологинею Русланою Халимендик, котра провела лекцію.

Для присутніх були організовані смаколики та приємні подарунки від організаторів – Володимирського ТМО та партнерів – Громадської організації «Жінка за життя» (засновниця Ганна Нестеряк).

Якщо майбутні мами також хочуть побути в гарному товаристві жінок, почути корисну інформацію про вагітність і пологи та просто гарно провести час – запрошують на наступний захід до Школи відповідального батьківства 16 червня.

 

Коментар
19/04/2024 Четвер
18.04.2024
17.04.2024