Медзаклад Луцька співпрацюватиме з реабілітаційним санаторієм у Польщі

03 Червня 2023, 09:21
Медзаклад Луцька співпрацюватиме з реабілітаційним санаторієм у Польщі 780
Медзаклад Луцька співпрацюватиме з реабілітаційним санаторієм у Польщі

Медичний центр реабілітації учасників бойових дій Луцької міської територіальної громади співпрацюватиме із реабілітаційним санаторієм ім. Януша Корчака в польському місті Красноброд.

Про це повідомляють на сторінці медзакладу Луцька у фейсбуці

Делегація у складі керівника Центру Ігоря Гнетньова, завідувачки відділенням реабілітації Альони Черкавської та заступниці директора Олени Волошиної здійснили робочу поїздку до Польщі.

Відбулася вона в межах проєкту Interreg NEXT Польща-Україна 2021-2027. 

Під час зустрічі керівник Медичного центру учасників бойових дій Луцької міської територіальної громади було підписав угоду про співпрацю з реабілітаційним санаторієм ім. Януша Корчака в м. Красноброд. 

Також під час візиту відбулося знайомство з колективом реабілітаційного санаторію та обмін досвідом щодо застосування реабілітаційних методик у закладах. 

«Дякуємо нашим партнерам за теплим прийом та отриманий досвід, сподіваємося на подальшу результативну співпрацю», – повідомляють у реабілітаційному закладі Луцької громади. 

Ще одну угоду про співпрацю підписали в межах робочої поїздки до Польщі по проєкту Interreg NEXT Польща-Україна 2021-2027 - з Samodzielny Publiczny Zakład Opieki Zdrowotnej w Siedlcach ( Незалежний державний заклад охорони здоров’я в місті Седльце Мазовецького воєводства республіки Польша). 

З цим медзакладом планується співпраця у напрямку вдосконалення паліативно-хоспісної допомоги.

 

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024