Поліцейські Рівненщини зібрали понад 120 тисяч гривень для онкохворих діток

02 Червня 2023, 16:52
Поліцейські Рівненщини зібрали понад 120 тисяч гривень для онкохворих діток 434
Поліцейські Рівненщини зібрали понад 120 тисяч гривень для онкохворих діток

Онкологічний центр Рівненської обласної дитячої лікарні приймає маленьких пацієнтів із різних регіонів, зокрема й тих, де ведуться бойові дії. На їхні дитячі долі випало подвійне випробування: хворобою та війною.

Поліцейські області постійно до Міжнародного дня захисту дітей згуртовуються для допомоги онкохворим діткам. Цього року за зібрані кошти в сумі понад 120 тисяч гривень закупили нові меблі, зокрема шафи, дзеркала із поличками та інший необхідний інвентар, повідомляють на сторінці у фейсбуці поліції Рівненщини.

Заступник начальника Головного управління національної поліції Руслан Стрельбіцький та начальниця відділу ювенальної превенції ГУНП в Рівненській області Ірина Чорна доставили все до Центру, а діткам, які нині проходять тут лікування та подарували іграшки.

Крім того, до маленьких пацієнтів Рівненської обласної лікарні завітали ювенальні поліцейські, кінологи, які на деякий час розрадили діток, що проходять курс лікування в різних відділеннях, подарувавши їм незабутні емоції.

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
24.04.2024