Відділення екстреної меддопомоги у Турійську та Локачах отримали нові авто

26 Травня 2023, 15:38
Відділення екстреної меддопомоги у Турійську та Локачах отримали нові авто 842
Відділення екстреної меддопомоги у Турійську та Локачах отримали нові авто

На Волині оновили автопарк відділень екстреної меддопомоги та відремонтували приміщення.

Зміни приурочили до 10-річчя заснування комунального підприємства «Волинський обласний центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф» та всесвітнього Дня екстреної медичної допомоги, йдеться на сторінці Волиньради у фейсбуці

Як розповів очільник волинської екстренки Володимир Шмаль, комплекс адміністративних споруд відремонтували за власні надходження, а два новеньких автомобілі з усім необхідним обладнанням придбали коштом Всесвітньої організації охорони здоров’я. 

Читайте також: На Волині нагородили кращих працівників швидкої допомоги з нагоди професійного свята

«Нові санітарні автомобілі вже сьогодні отримає Володимирське відділення екстреної медичної допомоги, зокрема, пункти у смт. Турійськ та смт. Локачі. Автівки нові, надійні, прохідні, тож приїзд карети швидкої допомоги до пацієнтів стане ще оперативнішим», – зазначив Володимир Шмаль.

Голова Волинської обласної ради Григорій Недопад високо оцінив роботу керівника та колективу екстреної медичної допомоги і зазначив: тим, хто стукає – завжди відкривають. 

«Попри те, що Україна пережила пандемію ковіду, попри повномасштабне вторгнення, волинські медики роблять все можливе, аби зберегти життя та здоров’я краян. Вони вчаться, розвиваються і знаходять усі можливі шляхи для вдосконалення служби. А це означає, що на передовій боротьби за людські життя вони будуть виконувати свою роботу ще якісніше», – підкреслив очільник Волиньради.

Коментар
29/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024