Портал вакансій: як медикам знайти роботу

29 Квітня 2023, 15:54
Портал вакансій: як медикам знайти роботу 521
Портал вакансій: як медикам знайти роботу

На сайті Міністерства охорони здоров'я працює «Портал вакансій для медичних працівників» – аби допомогти кожному медику, хто потребує роботи, знайти вакансію, що йому підходить.

Станом на зараз для медичних фахівців на сайті подано близько 200 активних вакансій, і їхня кількість змінюється щодня, пише МОЗ. 

Портал вакансій медичних працівників простий та зручний у користуванні: https://work.moz.gov.ua.

Кандидати можуть ознайомитися з усіма можливими опціями працевлаштування, додатковими перевагами та можливостями.

Щоб знайти вакансії у бажаному регіоні, медик може скористатися фільтром за областю, вказавши необхідну у полі «Область».

Заклади охорони здоров’я можна відфільтрувати за формою власності та обрати з-поміж державних, комунальних, приватних тощо.

Вакансії можна фільтрувати і за посадою. Для цього слід вибрати необхідну посаду з випадного списку. Фільтр автоматично їх відсортує за запитом та видасть усі відповідні.

В описі вакансії міститься вся необхідна інформація, включно з вимогами до кандидата, розміром заробітної плати та додатковими перевагами.

МОЗ запрошує тих, хто шукає роботу, користуватися цим порталом та закликає роботодавців активно розміщувати вакансії, адже так разом зможемо посилити медичну систему в боротьбі проти ворога!

Коментар
19/04/2024 Четвер
18.04.2024
17.04.2024