Чотири бригади екстреної меддопомоги Рівненщини отримали нові авто. ФОТО

28 Квітня 2023, 09:54
Чотири бригади екстреної меддопомоги Рівненщини отримали нові авто 581
Чотири бригади екстреної меддопомоги Рівненщини отримали нові авто

Рівненщина отримала чотири нові автомобілі для пунктів екстреної медичної допомоги області. Три з них закуплені в рамках президентської ініціативи United 24. Ще одне авто CITROEN JUMPER типу С отримано від «Епіцентр К», яке вдалося закупити в межах ініціативи «Рятуємо життя». Компанія їх придбала завдяки донатам покупців.

Ключі від нових реанімобілів вручили начальник Рівненської ОВА Віталій Коваль та голова облради Андрій Карауш, йдеться на сайті Рівненської ОВА. 

«Новенькі швидкі отримають досвідчені лікарські бригади Вараської, Костопільської, Острозької та Радивилівської підстанцій екстренки. Найближчим часом очікуємо ще шість швидких. Працюємо, аби кожен житель області отримував якісну медичну допомогу», – розповів Віталій Коваль.

Швидкі обладнано для транспортування пацієнтів, здійснення ускладненого догляду та нагляду за ними. Реанімобілі типу «С» повністю укомплектовані апаратом штучної вентиляції легень, кисневими балонами, апаратом для вимірювання тиску та сатурації, інфузійним насосом, кардіомонітором, дефібриляторам, електрокардіографом.Тобто всім необхідним для підтримки життя хворих під час транспортування до лікарні.

 

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
24.04.2024