Корецька громада виділила гроші на реабілітацію бійців та їхніх родин у місцевій водолікарні

10 Квітня 2023, 09:33
Корецька лікарня відновного лікування 551
Корецька лікарня відновного лікування

З кожним днем попит на реабілітаційні послуги зростає і медична система має оперативно реагувати на цей запит.

Як зазначає у фейсбуці голова Корецької міської ради Людмила Дмитрук, на території Корецької громади працює лікарня реабілітації – КП «Корецька обласна лікарня відновного лікування». 

Лікувально-реабілітаційною базою цього закладу є: застосування лікувальних властивостей родонової води, фізіотерапевтичні процедури, грязі, підводний душ – масаж та підводна витяжка і т.п. 

Головне – насичена родоном місцева вода дозволяє лікувати цілий спектр захворювань, на першому місці серед яких – хвороби опорно-рухового апарату, шкіри, серцево-судинної і нервової систем.

За словами міської голови, основне завдання медичного закладу – щоб військовослужбовці, мобілізовані, члени їх родин, інші жителі, які зареєстровані в Корецькій громаді, отримали якісну, доступну і безоплатну медичну допомогу у сфері реабілітації у водолікарні.

Відповідно до програми оздоровлення з місцевого бюджету в цьому році виділено 1,2 мільйона гривень на 112 путівок.

У 2022 році з місцевого бюджету виділили 100 тисяч гривень на закупівлю медичного обладнання: віртуальна реабілітаційна система з механізованою підтримкою.

За детальною інформацією для отримання путівки звертатись у відділ соціального захисту населення Корецької міської ради.

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024