Медоб'єднання Луцької громади співпрацюватиме з міжнародною організацією «Колеса для людства»

04 Квітня 2023, 12:07
Медоб'єднання Луцької громади співпрацюватиме з міжнародною організацією «Колеса для людства» 780
Медоб'єднання Луцької громади співпрацюватиме з міжнародною організацією «Колеса для людства»

Міжнародна консультантка з надання реабілітаційної допомоги у надзвичайних ситуаціях організації Momentum Wheels for Humanity (Моментум «Колеса для людства») відвідала медоб'єднання Луцької громади.

Про це йдеться на сторінці медзакладу у фейсбуці

Організація Моментум «Колеса для людства» реалізує в Україні декілька проєктів у сфері реабілітації пацієнтів у надзвичайних ситуаціях, а також забезпечує допоміжними засобами реабілітації та удосконалює систему надання реабілітаційних послуг у сфері охорони здоров′я шляхом навчання персоналу.

Відбулась зустріч генеральної директорки медичного об’єднання Луцької міської територіальної громади Лариси Духневич з міжнародною консультанткою Сесіль Дюпре організації Momentum Wheels for Humanity (Моментум «Колеса для людства»), на якій підписали меморандум про співпрацю задля розвитку надання реабілітаційних послуг у лікувальному закладі.

Меморандум передбачає проведення тренінгів для фахівців з реабілітації та забезпечення допоміжними засобами реабілітації; наставницьку/ менторську підтримку для інтеграції та апробації отриманих знань у практичну діяльність, який відразу ж провела міжнародна експертка у сфері реабілітації, ерготерапевтка Сесіль Дюпре луцьким фахівцям з реабілітації з розбором складних клінічних випадків.

Разом з нею розглянули цікаві клінічні випадки, сформулювали відповідний план втручання та підбір конкретних інструментів обстеження. Також покращили свої практичні навички у забезпеченні пацієнтів асистивними засобами для мобільності та активності повсякденного життя.

Пані Сесіль Дюпре має понад 20 років досвіду у сфері реабілітації, 11 з яких пропрацювала в організаціях, які надають гуманітарну допомогу, в країнах, котрі перебували та перебувають в умовах надзвичайної ситуації: Африка, Азія, країни Близького Сходу та Карибського басейну.

Ця діяльність включала реалізацію та управління проєктами, оцінку потреб населення, написання пропозицій, технічне консультування, навчання реабілітаційного персоналу, розвиток потенціалу місцевих громад та зв'язок з національними та міжнародними зацікавленими сторонами.

Коментар
20/04/2024 П'ятниця
19.04.2024