Попри дощ: як рівняни зібралися на здорову прогулянку

02 Квітня 2023, 13:09
Попри дощ: як рівняни зібралися на здорову прогулянку 735
Попри дощ: як рівняни зібралися на здорову прогулянку

Не зважаючи на дощову погоду, близько сотні рівнян зібралися на оздоровчий захід – у парку ім. Тараса Шевченка пройшла акція «Здорова прогулянка».

Всі охочі мали можливість долучитися до прогулянки парком, навчитися скандинавській ходьбі та перевірити свій стан здоров'я. Учасники протягом 20 хвилин крокували парком під наглядом та з рекомендаціями досвідчених тренерів зі скандинавської ходьби, розповів на своїй сторінці у фейсбуці перший заступник голови Рівненської ОВА Сергій Подолін. 

У медичній зоні учасники мали змогу виміряти артеріальний тиск, перевірити рівень цукру в крові, визначити індекс маси тіла. А також зробити тест на ВІЛ, гепатит C та вакцинуватися проти COVID-19.
«Це хороша можливість потурбуватися про своє здоров’я та провести час з користю на свіжому повітрі з родиною і друзями. Мав змогу поспілкуватися з учасниками – всі задоволені, отримали позитивні емоції та «здорову» мотивацію. Вдячний лікарям, які долучилися до акції та працювали у медичній зоні», – зазначив Сергій Подолін.

Захід ініційований Міністерством охорони здоров’я України та Центром громадського здоров’я МОЗ України.

Коментар
19/03/2024 Вівторок
19.03.2024
18.03.2024