У Центрі контролю та профілактики хвороб Волині зібрали для ЗСУ гроші на два тепловізори та авто

30 Березня 2023, 10:03
У Центрі контролю та профілактики хвороб Волині зібрали для ЗСУ гроші на два тепловізори  та авто 489
У Центрі контролю та профілактики хвороб Волині зібрали для ЗСУ гроші на два тепловізори та авто

Працівники Волинського обласного центру контролю та профілактики хвороб, а також його структурні підрозділи другий рік допомагають ЗСУ.

З березня 2022 року вони переказують частину заробітку на підтримку українських захисників, повідомляють на сайті установи.  

З перших днів війни співробітники Центру роблять індивідуальні пожертви на закупівлю необхідних речей та обладнання для ЗСУ, беруть участь у благодійних акціях та допомагають у зборі харчів для мешканців регіонів, де тривають бойові дії.

Зокрема, у березні місяці поточного року працівники ДУ «Волинський обласний центр контролю та профілактики хвороб МОЗ України» доєдналися до збору коштів на придбання спеціального авто для одного з підрозділів, що зараз виконує бойові задачі на передовій. У цьому підрозділі служить син спеціаліста Центру. Зібрати необхідну суму також допомагала родина воїна та Боратинська сільська рада. На цей час збір закрито, а авто вже надійшло до наших військових у зону бойових дій.
У березні місяці на зібрані кошти працівників Центру вдалося придбати два тепловізори, які найближчим часом будуть відправлені на передову.
Окрім того, фахівці Волинського обласного центру контролю та профілактики хвороб продовжують збирати та пригощати домашніми смаколиками і консервацією бійців, які зараз проходять лікування та реабілітацію в одному з медичних центрів області.

Читайте також: У Нововолинську волонтери сортують медикаменти для військових

Коментар
29/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024