Відділення центру контролю та профілактики хвороб у Нововолинську отримало генератор від донорів

28 Березня 2023, 17:08
Відділення центру контролю та профілактики хвороб у Нововолинську отримало генератор від донорів 813
Відділення центру контролю та профілактики хвороб у Нововолинську отримало генератор від донорів

Генератор, наданий донорами, посилить спроможності Нововолинського відділення Волинського обласного центру контролю та профілактики хвороб.

Про це йдеться на сайті установи

Як зазначають фахівці Центру, лабораторні дослідження – важливий напрямок роботи установи та його відокремлених структурних підрозділів. Здійснюються бактеріологічні, вірусологічні, імунологічні, паразитологічні, молекулярно-генетичні дослідження біоматеріалу людей, тварин та об’єктів навколишнього середовища щодо виявлення збудників інфекцій. 

Санітарно-гігієнічний напрямок роботи передбачає проведення вимірювань потенційно небезпечних хімічних факторів в об’єктах навколишнього та виробничого середовища, харчових продуктах та продовольчій сировині.

Працівники лабораторій використовують великий арсенал обладнання, що потребує живлення від електромережі. Для його безперебійної роботи в умовах воєнного стану важливе забезпечення генераторами. Це дає змогу фахівцям оперативно реагувати на виклики сьогодення.
Компанія Інстал Груп надала установі генератор, що нині забезпечує потреби Нововолинського відділення ВОЦКПХ. Він потрібний для безперебійної роботи мікробіологічної та санітарно-гігієнічної лабораторій для проведення досліджень в умовах можливих відключень електроенергії.

Фахівці відділення висловлюють вдячність за надане обладнання донорам – Компанії Інстал Груп. Завдяки генератору вони мають можливість своєчасно визначати епідеміологічні ризики та небезпечні фактори навколишнього середовища, що можуть вплинути на здоров’я населення.

Коментар
29/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024